JOMBA-kamp Westmalle 11-21 juli 2008

Tussen 11 en 21 juli 2008 trokken we met 47 kinderen en jongeren met bijzondere aandacht en ongeveer evenveel monitoren naar Westmalle. Op dit JOMBA-kamp, georganiseerd door Kazou West-Vlaanderen, de jeugddienst van de CM, was Matilda en co van de partij.

Deze website is niet de officiŽle site van Kazou. Die vind je immers op www.kazou.be. Je vindt er informatie over de kampen die in 2009 georganiseerd worden. Bovendien kun je er ook een beperkt aantal foto's bekijken. Op de website die je nu bekijkt, vind je bijna alle foto's van het voorbije kamp. Om te vermijden dat je die overal apart moet gaan zoeken, hebben we ze voor je verzameld en gesorteerd. Deze website is in de eerste plaats bedoeld voor onze moni's, maar natuurlijk zijn ook deelnemers en hun ouders en/of opvoeders hier hartelijk welkom. Ook wie gewoon iets meer wil weten over ons JOMBA-kamp, komt aan z'n trekken.

Het waren 11 spannende dagen. Geniet maar mee van wat je op deze website leest, ziet en hoort ...

Het kamp

Nog nooit in Westmalle geweest tussen 11 en 21 juli? Daar is het elk jaar dolle vakantiepret. We doen uitstapjes naar speelterreinen en dansen en zingen samen. Er zijn heel wat spelmomenten, we knutselen en organiseren een fantastische feestavond. Niet alleen actieve spelletjes maar ook een terrasje doen, snoezelen, een heerlijke kookactiviteit en nog vele andere dingen staan op het programma. Westmalle: een vakantie om naar uit te kijken.